2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرسیدم گفتم بعد یمدت از دندون خودت تیره تر میشه منم قیدشو زدم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
چرا آخه ؟؟

من از رنگ مینای دندونم راضی نبودم ولی دکترم میگفت رنگ طبیعیش هست و بلچینگ فقط آسیب میرسونه هر سال هم باید انجامش بدی 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
الان روش خونگی هم داره یه قالب با مواد بهت میدن روزی دوبار میزاری که دیگه درد نداره ولی اگه  دن ...

اونا خیلی طول میکشه ولی همچنان تیر کشیدن و حساس شدن رو داره

تو نت بزن روش های سفید کردن دندان، اونا رو امتحان کن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

منم میخواستم انجام بدم اما تحلیل لثه داشتم دکتر گفت اول باید معاینه کنم  گفتم بلیچینگ که معاینه نمیخواد بعد توضیح داد که مثلا تحلیل لثه یا بیماری لثه اگه داشته باشیم مهمه برای بلیجینگ باید بهش توجه بشه بعد گفت اگر با مواد درست انجام نشه می تونه باعث حساسیت دندون بشه 

من نرفتم ولی خیلی جاهایی که قیمت گرفتم این چیزا رو نگفتن