2777
2789

منم از همون روز اول دکتر بهم داد بخور مشکلی نیست چون سقط داشتم پوچ بود دکتر گفت تا هفته ۳۷هرشب بخورم سر پسرمم خوردم هرشب الان پنج سالشه

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکترم بهم گفته از همین قبل بارداری استفاده کنم تا اون موقع 

اخه بهش گفتم استرسم خیلی زیاده 

الانم نمیدونم برام ضرر داره یا نه

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 
اخه خيلي بدتر از سقط نوشتند ترسيدم  اسپرين ٨٠خورديز؟

من تو بارداری دکتر داد اره ۸۰دکترم گفت به اینترنت اعتماد نکن من همش میخورم مشکلی نیست خیالت راحت برا اونایی که مشکل ندارن ضرر داره واسه ما مفیده مثل کسی که عفونت نداره ولی خشک کن میخوره خوب دیگه مضر میشه براش 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

[QUOTE=96132893]منم بارداری پوچ داشتم سال 96.پارسال باردار شدم تا پنج ماهگی خوردم.الانم پسرم سه ماهشه.اسپرین باعث می ...[/QUOTE]

ممنون عزيزم منم دعا كنيد ميترسم از بارداري و ٣٤سالمه و دير شده يه سقط بدليل تشكيل نشدن قلب داشتم 

شما فقط اسپرين هورديد؟امپول نزديد؟