2777
2789
عنوان

خرید کادو + دخالت

247 بازدید | 26 پست

دوستان مادرهمسرم از طرف جاریم برای بچه های من هدیه گرفته برای جبران و افزایش محبتها و چون دست جاریم تنگ اینجوری گرفته ک اونا تو خرج نیفتن و کمک هزینه ای بشه براشون و خب مجبور نشن یه چیز گرون برامون بخرن تو این اوضاع گرونی ک دستشون خالیه ،.

بنظرتون باید جاری من ناراحت بشه از این کار مادر شوهرم؟؟ و این رفتار رو دخالت بدونه ، ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهر منم زیاد از این کارا میکنه ما هم ناراحت نمیشیم.

مثلا تولدا یا مناسبتا اگر کسی نداشته باشه مادرشوهرم پول میده میگه اینطوری بچه هام یادمیگیرن بهم محبت کنن

از خداشم باشه     بهترش اين بود خودش خرج ميكرد تا حالش جا بياد    

جاریم گفته دخالت کردن نیاید میخریده دخالت کردن تو کار من . البته مادرهمسرم اول اول بهشون نگفته اول خریده بعد گفته بهش من خریدم دادم از طرفت ب بچه های جاریت (بچه های من ) ک محبت بینتون باشه . اونم گفته دخالت کردین و ...

والا محبته نمیدونم چرا بعضیا لیاقتشو ندارم...مادرشوهر من نصف پول خرید خونه رو داد ب جاریم اینا ک خونه بخرن...ولی اونا ناراحت بودن میگفتن ن خونه کوجیکه و ما میخوایم بریم خونه ۱۰۰متری با هزارتا ادا اخرشم کلی قرض کردن همون خونه کوچیکو خریدن...

نه فک کنم از اینجا می سوزه که چرا برا بچه های تو خرج کرده 😁

خخخخخخ‌ 

از طرف منم واسه اون میکنه . بنده خدا میگه عروس شاید دلشون نشه خرج کنن واسه بچه های برادر شوهر اینکارا رو میکنه ک محبت بیشتر شه یا پسراش خرج نکنن ک دستشون بالاتر بره

مادرشوهر منم گاهی از طرف من کادو میده من خیلیم خوشحال میشم میگم دستت درد نکنه 😁

وااا ی من خوشحال میشم .

جاریم قهر کرده دعوا راه انداخته من خیلی ناراحت شدم میگه دخالت کردین من اسم نمیخواستم بخرم برا کسی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792