2777
2789
عنوان

بیاید 😕😕

41 بازدید | 7 پست

این بازیایهای انلاین گروهی چیه شوهرمن تو گوشیش داره؟؟؟چت اینا میکنن؟شماره مماره ردوبدل میشه؟؟

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تو هم برو وارد شو به اسن یه دختر امتحانش کن ببین چه جوریاست .

چون امکان فهمیدن طرف مقابل تو این بازی ها نیست حتی اگر شمارش رو داشته باشه

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
خوب تو هم برو وارد شو به اسن یه دختر امتحانش کن ببین چه جوریاست . چون امکان فهمیدن طرف مقابل تو این ...

چجوری اخه فک کنم هردفعه شانسی انتخاب میشه

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
چجوری اخه فک کنم هردفعه شانسی انتخاب میشه

بله درسته ولی یه بار یواشکی اسم کاربری همسرت رو از تو گوشیش ببین چیه .

بعد اسمش رو سرچ کن و براش تقاضای بازی بفرست .

بعد از چند بار بازی تقاضای دوستی بفرست .

بعد از اون میتونی از روی اسم کاربریش ببینی چه گروههایی هست تو هم وارد اون گروهها بشی و زیر نظرش بگیری .

به همین راحتی .

فقط احتیاج به اسم کاربریش داری که ببینی چیه

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....