2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار تو نامزدی گرفتم باتلگرام برام فرستاد خودم متن رانوشتم روکاغذ اما نشد حدس زدم شاید چون خودم نوشتمش اثرنکرده البته میگن واسه دعاهای خیلی اثرگذار باید بالای ۲۰۰تومن خرج کنی

خدایا شکرت♥️
چه فکرایی میکردم التماس خدا میکردم بابام اینا راضی بشن بهش برسم فکرمیکردم بهش برسم دیگه هیچ آرزویی ن ...

دقیقا مثل من . یه دختر شاد و پرانرژی و مهربون که اگه با یه مرد با لیاقت ازدواج میکردم کلی پیشرفت میکردیم . خدا شاهده چقدررررر اصرار کرد تا راضی به ازدواج شدم . الانم خداروشکر چیزی کم نداریم . زندگی رو باید زندگی کرد . این روزها هم میگذره . 

من از یکی پرسیدم گفت ۶۵۰

بچه ها تو رو خدا گول دعا نویس ها رو نخورین اونا فقط یه مشت بی وجدانن که وقتی میبینن یکی مشکل داره و نمیتونه زندگیش رو درست کنه از فرصت استفاده میکنن و پول میگیرن الان فقط دنیا دنیای مکرو حیله گری و خودخواهیه☹️

دقیقا مثل من . یه دختر شاد و پرانرژی و مهربون که اگه با یه مرد با لیاقت ازدواج میکردم کلی پیشرفت میک ...

والا به خدا خیلی از دخترا تایپک میزنن خواستگار نمیاد میاد نمیشه چرا نمیتونم ازدواج کنم یکی نیست بگه برید سجده شکر بذارین اگه همه شوهرا مت شوهرای ما باشه همون شوهر نکردن خیلی بهتره کیف کنید از زندگی