2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به بچه داره. دختر من 20 دقیقه بدون وقفه میخورد دکتر کقته تا  چهاز ساعت هم میتونه نخوره مگر خودش بخواد وگرنه از خواب بیدارش نکن.

بچه آبجیم یک دقیقه شیر میخورد خوابش میبرد 😴😴چونه اش هم میلرزید 😍😍آبجیم باز سر نیم ساعت مجبوز بود دوباره بهش بده 

به وزن بچه و پسر و دخترم ربطی نداره. پسر آبجیم با 3.500 به دنیا اومد 

دختر من 3200 ولی خوب دختر من فک اش قوی بود 😂😂الانم فکش خستگی نداره یه ریز صحبت میکنه 

بستگی به بچه داره. دختر من 20 دقیقه بدون وقفه میخورد دکتر کقته تا  چهاز ساعت هم میتونه نخوره مگ ...

عزیزه دلم

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...

بچه هر وقت که خواست هرجا هر چقدر باید شیرش بدی...هرچقدرم بیشتر بهتر که هم شیرت خودت زیادتر شه هم رشد بچه خوب باشه

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...

من دخترم شیر خشک میخورد ماه اول هر ۳ ساعت بههههههه زوووور خودم بیدارش میکردم...ولی بچه خواهرشوهرم هر یک ساعت خودش بیدار میشد...بچه با بچه فرق میکنه...الان دخترم آخرای ماه ۴ هست هر ۲ یا ۳ ساعت تقریبا شیر میخواد...اگه قبلشم خوب شیر خورده باشه تا ۴ ساعتم میخوابیم