2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا باید کنکور بدی شمام؟

ان شاءالله موفق بشی درهای خوشبختی به روی همه جوونا مون باز بشه😍

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

منم امروز کنکور دادم😖

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

اگ برا مدرکو پیدا کردن شغله ک الان درس بخونی به هیجااانمیرسی هزینه کن برای یادگیریه یک مهارت و کسب درامد برای اون مهارت وگرنه باید هی خرج دانشگاه کنی عمرت بره مردکم بگیری کارم ک پیدا نمیکنی صددرصد

😔احمق بودم احمققققق نمیدونم باید برم دانشگاه ببینم چ میگن میترسم برم اموزش ضایعم کنن هی امروز و ...

بگو مشکلی داشتی نتونستی بری

مگه چندوقت نرفتی؟

یکی ا  دوستای من چندترم نرفت گفت داییم فوت شده بعدم پاشو یکم میکشید راه میرفت الکی گفت تصادفم کردم اونام این چندترم که نرفتو مرخصی در نظر گرفتن

بگو مشکلی داشتی نتونستی بری مگه چندوقت نرفتی؟ یکی ا  دوستای من چندترم نرفت گفت داییم فوت شده ...

تقریبا ی ساله نرفتم

دوترمم تقریبا مشروط شدم

نامه میخوان😭

میدونی احتمالش هست راضی بشن

ولی ترس دارم برا حرف زدن باهاشون انقد بداخلاقن

ولی اشتباه کردی نخوندی

ایندتو به خاطر لجبازی با خانوادت تباه کردی

یکی از معلمای ما شوهرش بینهایت گیر بود

میگفت الا و بلا دخترشون پزشکی بخونه

اونم به حرف پدرش گوش کرد و بالاخره قبول شد

بعد درکنارش رفت دانشگاه ازاد همون رشته هنرو که میخواست خوند

میتونستی بخونی و از خودت دریغ کردی

بقیه حرف ها بهونس

حالا که گذشت اگر واقعا میخوای ازاد درس بخونی یه رشته که دوست داری انتخاب کنو حسابی بخون

مطمئن باش موفق میشی فقط پشتکار میخواد بهونه هایی مثل خانواده و فضای بد خانواده رو بریز دور که همه اکثرا همین مشکلاتو دارن

تقریبا ی ساله نرفتم دوترمم تقریبا مشروط شدم نامه میخوان😭 میدونی احتمالش هست راضی بشن ولی ترس دا ...

میدونم عزیزم ولی اگر واقعا رشتتو دوست داری یا میدونی میتونی تو اون رشته موفق بشی حتما برو پیگیری کن

خیلی حیفه