2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم غصه نخور دلم گرفت از جمله ات میفهمم وقتی ادم روحیه حساسی داره چقدر زود ناراحت میشه به دل نگیر برات پیام دوستی فرستادم هروقت دلت گرفت میتونی رو منم حساب کنی برام بنویسی ❤️

مرسی جیگرم من متولد شهریورم خیلی سختکوشم خیلی سختی کشیدم خیلیم حساسم البته قبول دارم نباید همه ی شرا ...

افرین بهت دختر منم مردادی هستم مثل خودت حساسم زود دلم میگیره همه تاپیک قبلی رو خوندم حرفاتو خوندم زود معذرت خواهی کردی تو دلم گفتم چه مهربون و عاقله

من توی دنیای مجازی ادمای مهربون خیلی دیدم یه ختم صلوات بود یه حاجت مهم داشتم رفتم گفتم برای منم صلوات بفرستین باورت نمیشه استارتر تا چند وقت توی هر ختم صلوات ک شرکت میکرد از دوستاش میخواست برای حاجت منم صلوات بفرستن 

خدارو شکر تا حدودی حاجتمو گرفتم واقعا لطف بعضی ادما تا ابد از یاد ادم نمیره

من توی دنیای مجازی ادمای مهربون خیلی دیدم یه ختم صلوات بود یه حاجت مهم داشتم رفتم گفتم برای منم صلوا ...

عزیزم من سه سال قبل پیش مشاوره رفتم فقط واسه اینکه بدونم چرا حساسم چرا زود غصه میخورم چرا همش دوس دارم به همه کمک کنم الا خودم 

کلی ازم پرسید و بعد از دوجلسه بهم گفت میدونی چرا این احساساتو داری فکر کن من تو کل شرح زندگیم خیلی سفت و محکم نشسته بودم اصلا نه گریه کردم نه بغض خیلی راحت همه سختی هایی که بهم گذشته بودو تعریف کردم 

خلاصه گفتم چرا 

گفت چون کسی دلش برای تو نسوخت چون کسی برات مهربونی خرج نکرد یهو ریختم پایین دقیقا زد تو هدف چشام پر شد و جوابمو گرفتم دقیقا درست گفت ببین من الان تو زندگیم نمیزارم اب تو دل شوهرم تکون بخوره دست خودم نیست ولی علت رفتارامو میدونم دلم نمیخواد کسی ناراحت بشه مخصوصا از بی پولی 

اینارو گفتم شاید به دردت بخوره شاید احساس کنی تنها نیستی 

ایشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و خونه دلت اروم 

دقیقا 

بخدا منم واسه همه دل میسوزونم با خواهر و برادر کوچیکترم حرفی پیش بیاد اصلا خودمو نمیگیرم خیلی زود اشتی میکنم حتی اگر مشکل از اونا باشه توی بحث و دعوا همیشه حدو حدودمو حفظ میکنم ک نکنه حرفی بزنم ک ناراحت بشن اما اونا هرچی بخوان میگن

دل من خیلی شکسته خیلی 

از خانوادم از زندگیی ناموفقم ک بخاطر محبتم و فراموش کردن خودم 

اصلا خودمو نمیبخشم 

همیشه کمک حال همه هستم و همیشه تنهام 

انقدر ب شوهرم محبت میکردم باورش نمیشد زندگی همیشه میتونه خوش باشه اخرش گفت میخواستی محبت نکنی 

میدونی محبت زیادی خوب نیست اینو خودتم میدونی یا باید بی توقع انجام بدی و خصلتتو بپذیری یا اگر توقع داری طرفتو بشناسی 

منم همینطورم یه کتابی چندسال قبل خوندم ایین زندگی داشتم دیپلم میگرفتم خوندم خیلی حالمو خوب کرد همین بی توقع بودن رو نوشته بود تا حدودی

دوباره چندماه قبل خوندمش حالا هی به خودم یاداوری میکنم که بی توقع باش 

عزیزم خیلیییییی سخته ادم یادش میره ما به خاطر فرهنگمون عادت داریم به رودربایستی و تعارفات انگار رفته تو خونمون نهادینه شده ولی باید مبارزه کنیم و میتونیم تغییرش بدیم 

🤗🤗🤗🤗🤗🤗