2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بمن بگه من چیکا کنم زایمان کنم؟رفتم تو چهل

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
چرا بابا قبول میکنن.پولشو بدی خودش الکی یه بهونه درست میکنع سزارینت میکنه.

جدی ؟ دکترم خیلی خانم خوبیه قسم خورد گفت به خدا نمیتونم دوست داری پروانمو باطل کنن گفتم نه ، حتی حاضر نیست پول بیشتر بگیره

عععععع چرا هیچکی منو دوس نداره😢😢😢جوابمو بدین دیگه اصن قهرم باتون 

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
یکی بمن بگه من چیکا کنم زایمان کنم؟رفتم تو چهل

من همینجا توی سایت دیدم بعضی خانما میگفتن شربت زعفرون خوردن،پیاده روی زیاد،پله رفتن،سجده کردن،داروهای گیاهی خاص.

ولی من ازخوردنیاش میترسم که خدای نکرده به بچه اسیب نزنه اخر کاری

توکل به خدا . . .