2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینجوری ک من خوندم تاپیکاتو خیلی نگرانی و اطلاعات زیاد و علمی درباره بدنت و ساختارش نداری قربونت برم.  من دخترم انقد نگران نیستم والا ک تو هستی.  منم اینجوری شدم و برا تغییرات هورمونی بوده.  هورمونام یکم بهم ریختس.  ب نظرم ب جای این سایت برو فورا ی متخصص غدد برات ازمایش بده حل میشه

Wanna be a strong girl 👧 
سقط نداشتی؟ غلظت خون داری دگ 

سقط تاثیر داره؟دوست منم اینجوریه دیروز میپرسید نمیدونستم.اگه بخاطر سقط باشه چیکارباید بکنه؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
سقط تاثیر داره؟دوست منم اینجوریه دیروز میپرسید نمیدونستم.اگه بخاطر سقط باشه چیکارباید بکنه؟

منم سقط داشتم تا دوماه اینجوری بود هیچی باید تخلیه شه رحم داره بازسازی میشه دگ 

منم سقط داشتم تا دوماه اینجوری بود هیچی باید تخلیه شه رحم داره بازسازی میشه دگ 

یعنی خود به خود به مرور زمان تخلیه میشه؟بعد چند وقت حدودا دوباره خون طبیعی میاد؟

میگفت خیلی خونش کم شده در حد دوسه تا نوار تا پایان پری.کیست نداره پس؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
یعنی خود به خود به مرور زمان تخلیه میشه؟بعد چند وقت حدودا دوباره خون طبیعی میاد؟ میگفت خیلی خونش کم ...

بستگی ب بدن هر فرد داره دگ 

من تا دوماه با لخته بود زیاد گاهیم کم بعد طبیعی شد رفتم سونو دادم فهمیدم کیست دارم  ولی الان دارم قرص میخورم دوباره لخته میاد 

اما این لخته از عوارص قرص بخاطر غلظت خون

حتما ی سونو بره اگه نسکلی بود رفع کنه

بازم میگم بدنا باهم متفاوته

بستگی ب بدن هر فرد داره دگ  من تا دوماه با لخته بود زیاد گاهیم کم بعد طبیعی شد رفتم سونو دادم ...

عه قرصم تاثیر داره پس.اونم قرص جلوگیری میخوره احتمالا بخاطر همینه.ممنون ازت دوست خوبم باحوصله جواب دادی 🌹🌹🌹🌹💝💝💝💝💝💝💝