2777
2789
عنوان

دعوای خواهرشوهرم😔

1369 بازدید | 73 پست

امشب خونه پدر شوهرم اینا بودیم خواهرای شوهرمم بودن یکی از بچه خواهرشوم خیلی بده یعنی درحد افتضاح... خیلی بددهن فحش زیاد میده... هممون نشسته بودیم دیدم الکی هی داره نگام میکنه فحش های زشت داشت بهم میداد مامانش هم میخندید از بس حرفای زشت زد یدفعه شوهرم از کوره در رفت و دعواش کرد مامانشم از اون مامانی که نباید به بچش از گل نازکتر بگن هس شوهرم گفت ادبش کن چه ادبی بهش یاددادی و رفت بیرون یه دفه خواهرشوهرم بااعصبانیت که من نشته بودم گفت دیگه نباید بری خونه دایی جونت به بچش میگفت.. میگفت البته قبلا هم میرفتی بیرونت میکردن.. ینی دهنم وا موند چی بگم هیچی نگفتم حرف نزدم اومدم خونه خیلی گریه کردم و ناراحت شدم😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وات دیووونه فدا سرت ب جهنندددددم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خوب کردی چیزی نگفتی به شوهرت بگو تا به حسابش برسه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

باید همونجا پی پی میکردی به خوار شوهرت با این تربیت بچش دوتام میزدی تو دهنش بچش 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بهتر ک سکوت کردی، خودشون خواهر و برادر از پس هم بر میان

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات