2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 377 پست

بذار 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزاشتم كه همين الان

ندیدم عزیزم بدو اومدم صفحه اخر که مبادا ازدست بدم عکسارو 😁

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒
فداتشم ولي شوهرم از من ١٣ سال بزرگتره من ٧٤ شوهرم ٦١

نه بابا من گفتم همون ۷۱ ایناست شوهرت شوهرمن هیکلیه همه میگن ۳۰.۳۵ سالشه درصورتی که همش ۲۷ سالشه ازلحاظ چهره کم میزنه ولی از هیکل نه بزرگ دیده میشه،ولی درهرصورت بهم میاید دوتاتونم خوشگلید به پای هم پیرشید

😅😅منم

نی نی یارپاشو درازکرده بود تو تاریکی ندیدم پاشو لگد کردم انقد هول بودم.😂😂😂

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒
نه بابا من گفتم همون ۷۱ ایناست شوهرت شوهرمن هیکلیه همه میگن ۳۰.۳۵ سالشه درصورتی که همش ۲۷ سالشه ازلح ...

مرسي قوربونت 

البته اونجا عكس عروسيم قديميه واسه همين كم سن ميزنه الان ديگه فيسش اون قد كم سن نيس😂

از بس تعریف زیباییتو دادن مشتاق شدیم 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت