یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه عزیزم اینجا ایرانه من بعد از سه هفته برم به خونوادم چی بگم ؟ بنظرت قبول میکنن؟ ...
من الان بعد ۱۲ سال که به مادرم خیلی چیزا رو گفتم کلی ناراحت شد بهم گفت چرا همون وقت نگفتی بهش گفتم نمی شد چی می گفتم....مامانم گفت اشتباه کردی هرچی از آسمان بیاد زمین بر می داره چرا خودت فدا این حرفا کردی
من چون از اول دوسش نداشتم ...از هیچیش خوشم نمیآمد ...چه قدر من و عقب کشوند ...وای اگه بخام بگم یه کتابه برا همین مطمعنم بعد از این ۱۵سال هم دوسش ندارم و اخلاقای اون هم عوض نمیشه . دقیقا اینجا ایرانه و فقط باید بگی اخخخخخ تا قیامت
اورسلا مامان منم الان بعد از ۱۵سال که بهش میگم همینا رو بهم میگه ولی مطمعنم اگه اون وقت میگفتم حمایتم نمیکرد ......الان که خداروشکر خودم شاغل شدم اینجوری میگه وگرنه هیچ پشتوانه ای برا طلاق نداشتم