2777
2789

منم به شدددددددت بغل میخوام.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا انتظار عطوفت و احساس از براي يه جنس مذكر روياست اين فقط مخصوص زنه

اگرم باشه اجباري يا از روي رفع نياز خودشونه

همش تو دلشون ميگن چه گيري كردما اه چه لوسه خدايا نجاتم بده از دست اين زن لوس

جنس نر را چه به احساس و بغل

با قاطعيت تمام ميگم بهترين بغل دنيا دخترته

روز دختر مبااارك❤️

اوووووق. حالا چرا رفته سر کاسه توالت؟؟؟

سینگلیه دیگه! 😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خفه نشی یادم رفته بود چی گفتم اولش برداشت بد کردم گفتم چیو میخواد بخوره خخخ

مغزتو بشور بذار سر جاش 

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶

تاحالا دلم نخواسته بود اما الان که گفتی دلم خواست. من مامانو بابامو خیلی بغل میکنم اما الان دلم خواست تو بغل یکی بخوابم

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
وای منم خیلی امشب دیوونه شدم زده بسرم میخام برم بغل کنم یه پسریوو و ببوسه منو😧😧😤😤 خیلی سخته کسی ...

من مدهبی ام و حرام و حلال سرم میشه اما دقیقاااااا این ذهنیت ات رو درک میکنم...واقعا کمبودش اذیت میکنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

غلط کردم بغل نمیخام کاربرای مرد ک الان درخاست دادید خاککککک یعنی خاااااااککککک ها

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....