2777
2789
عنوان

سقط جنین و تب

484 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۷ روزیه سقط کردم تب دارم دیشبم تاپیک زدم میشه راهنمایی کنین ک چی بهتره 

بخورم بیوفته قرص متیل دارم میخورم 

داروخونگیم قاطی پاتیه میخورم چیکار کنم دیگ 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

من که چیزی نخوردم بعد از ده روز خودش خوب شد

الان فقط جوش میزنم پرسیدم اینجا گفتن به خاطر تغییزات هورمونیه

چرا سقط کردین

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برات خطرناکه حتنا برو دکتر دچار عفونت و تشنج میشی خدا نکرده

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

عزيزم زود برو بيمارستان تب خطرناكه  ممكنه عفونت باشه تو بدنت شوك ميده خداي نكرده حتما برو س ...

من میترسم برم یبار رفتم اخه بچه ۱ ماهرو میخاستن کوتاژ کنن اصلا نیازی نیست بچه اولمم هست

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
حتما انتی بیوتیک باید بخورین و کاملا دفع شه وگرنه برای بعد که باردار بشین مشکل ایجاد میکنه

انتی بیوتیک چی هست اسم قرصه

یه سری داروییه. میگن چرک خشک. همونه. برین دکتر خودش میده

خودش بهم پس داده این سبزا اسمشو نمیدونم