2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
ب جای من بودین  چیکار می کردین چون میدونم اگه به کسی هم بگم بازم ترک نمیکنه

تنها راهش اینه با خودش حلش کنی چون باز کردن پای بقیه فقط مشکلاتت رو بیشتر میکنه هرکسی یه چیزی میگه زندگیت سخت تر میشه تو که میگی خیلی دوست داره با حرفات مجابش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو که میدونم میخوان بزنن تو سرم که من باعث شدم اینطوری بشه حتما میخوان  بگن تو بهش فشار آوردی ...

ببین وقتی برایهزارتا عیب پسرشون... عروس رو مقصر میدونن. اگه پسرشون موفق باشه میگن ما تربیتش کردیم.

نمیخوام ناراحت بشی. ولی واقعیت رو قبول کن. شوهرت معتاد شده. هنوز هم راستش رو نمیگه . میگه سه روز یه بار باید بکشم!!!!! 

به فکر هیچ راهی نباش. اعتیاد و معتاد درمان نمیشن. حتی اگه خود طرف بخواد. مقطعی ترک میکنه و دوباره شروع میکنه. هربار یچیزی رو بهونه میکنه. و ...

اصلا مکث نکن. جونت رو بردار و فرار کن.

اینم بدون از الان هر۱۰تا حرفش۹تاش دوروغ از آب در میان چون مریض شده وبه حال خودش نیست

۹ تاش دروغه!! دیگه سرتاپوشون دروغ میشه. دروغ بهترین خصیصه شون میشه. 

شروع میکنن به تهمت و ناروا و هزارتا چیز دیگه. میگن با برادرم رابطه داشتی! با مرد همسایه ریختی رو هم. اصلا این بچه کیه‌..‌... باید بریم پزشکی قانونی آزمایش بدیم!!

دزدی میکنن. توی عروسی و عزا آبرو میبرن. خونه و ماشین و میفروشن. بعد هم برای مواد ناموسشون رو به حراج میزارن. اینها هنوز قسمت خوبه اعتیاده. توهم میزنن با چاقو سر زن و بچه میبرن. خونه ای که پدر و مادر پیرش ساکن هستن رو آتیش میزنن.

یکی دیگه از شرایط همین سردرگمیه نمیدونی باید چکار کنی چون اون هیچ کمکی به بهتر شدن اوضاع نمیکنه بعضی ها چندسال همین روال رو میرن جلو یا طرف خودش خسته میشه ومیگه کمکم کن ترک کنم یا اینکه میره تا خودشو غرق کنه و خودش واطرافیانشو به فنا بده فعلن هیچی فقط اگر کسی هست که خیلی ازش تاثییر میپزیره وحرفشو رد نمیکنه میتونی بهش بگی سعی کن به زن جماعت نگی از خانواده ها چون همش میشه خاله زنک بازی هیچ کمکی هم برات نمیکنن فقط ۱مرد اگر ازش حساب ببره که بتونه ترکش بده وکمکش کنه همه چیز بین خودتون حل بشه