2777
2789
عنوان

بحث و ناراحتی ....

246 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها خیلی  حالم گرفته از بس  گریه کردم دیگ نا ندارم از وقتی  ازدواج کردم همش دعوا داریم من زود برا هر چیزی  قاطی  میکنم ... اونم بیشتر بخاطر بی توجهی  و بدقولیش ... 

بنظرتون چیکار کنم بتونم خودمو کنترل  کنم و کلا نسبت به هر کاریش بی تفاوت بشم خسته شدم....الان پنج ماه ازدواج کردم ولی انگار سالهاست دارم باهاش زندگی میکنم  

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

مثل منی منم تازه ۴ماهه عروسی کردم ولی اصلا شبیه تازه عروی ها نیستم داغونم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زیادی حساس شدی...یا خییلی ایده آل گرا هستی...هییچ مردی کامل نیست با یه سری چیزا باید کنار اومد یا راه اصولیشو پیدا کرد.با دعوا و داد و بیداد مشکل بدتر میشه

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

عزیزم دقیقا منم هیچ حسی ندارم افسرده شدم .... پس منو درک میکنی 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

بخدا مثل منی😢😢😢اصلا ن محبتی ن چیزی

مثل 30سال عروسی کرده هاییم

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه
عزیزه من تا دو سال اول زندگی این دعوا ها رو بیستریا تجربه کردن چون با اخلاق هم آشنا نیستین یواش یواش ...

عزیزم برا منی که 4سال عقد بودم چی؟

بازم پا ناشنایی با اخلاق میزاری؟

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه
عزیزه من تا دو سال اول زندگی این دعوا ها رو بیستریا تجربه کردن چون با اخلاق هم آشنا نیستین یواش یواش ...

من وقتی دعوامون میشه حس  میکنم چون حرمتا از بین میره دیگ فاصله بینمون زیاد شده و میشه برا همین افسرده شدم 

واقعا کم اوردم 

عزیزم دقیقا منم هیچ حسی ندارم افسرده شدم .... پس منو درک میکنی 

اره عزیزم درکت میکنم.ولی من ارومم شوهرم بداخلاقه و اذییت میکنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بخدا مثل منی😢😢😢اصلا ن محبتی ن چیزی مثل 30سال عروسی کرده هاییم

دقیقا منم از صبح کارم شده گریه هیچ درکی  از زندگی زناشویی نداره نمیدونم چیکار کنم

بخدا مثل منی😢😢😢اصلا ن محبتی ن چیزی مثل 30سال عروسی کرده هاییم

اره دقیقا.زندگیمون افتضاحه نه شوری نه شوقی نه بیرون رفتنی نه قدم زدنی.