2777
2789
عنوان

مادرشوهر

125 بازدید | 12 پست

مادرشوهرم بین بچه من و دختر و دوتا از پسرای دیگش فرق میزاره به اونا خیلی بیشتر احترام  میزاره تا بچه من بهشم نمیتونم بگم چون میدونم بدتر میشن دفعه آخری که خونشون بودیم از قیافم مشخص بود که خیلی ناراحت شدم مادرشوهرم بعد از اون روز تو ت ل گرام بهم پیام جوک وفیلم میده منم ناچارا جوا بش دادم به نظرتون نباید جوابش میدادم که بفهمه ازش دلخورم همش خودخوری میکنم کاش جوابش نداده بودم 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع که برخورد بدی کرد با خنده بهش میگفتی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
تو تل بهش بگو گلایه‌ات رو ،،،بنویس براس تا یه جمله ت  پروفت بزار.

وای اگر گلایه کنم باهام بدتر میشن امتحانش کردم من احمق براش جوک فرستادم 

مادرشوهرمن هم بچه خواهرشوهرموبیشترازبچه منو جاریم تحویل میگیره تابلو 

اما من  بچه هم اون دوتا جاری وهم خواهر شوهرم رو بیشتر احترامشون داره رفت و امدتون چطوره چقد وقت یه بار میرید خونه مادرشوهرتون؟

اما من  بچه هم اون دوتا جاری وهم خواهر شوهرم رو بیشتر احترامشون داره رفت و امدتون چطوره چقد وقت ...

سرزدن که شوهرم یکروزدرمیون سرخرشوکج میکنه اونورمیبرتمون(منظورم اینه میریم بیرون دوربزنیم یاکارداریم برگشتنی فرمون ماشین میچرخونه بسمت خونشون ) ولی وعده ای شایدهفته ای یکباریادوهفته یکبار زورش میاددعوت کنه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
سرزدن که شوهرم یکروزدرمیون سرخرشوکج میکنه اونورمیبرتمون(منظورم اینه میریم بیرون دوربزنیم یاکارداریم ...

من اصلا دعوت نمیکنه مامانش خودمون میریم بدون دعوت شما فرق گذاشتنای مادرشوهرتون رو به شوهرتون میگید یا نه