2777
2789
عنوان

باید ها و نباید های بارداری

128 بازدید | 4 پست

بچه ها بگین چیکارا انجام بدم و چه چیزا رو نه چی بخورم چی نه چطور بخوابم لباس بپوشم خلاصه هرچی بلدین من ۵هفتمه و هیچی نمیدونم و بلد نیستم 

سخت نگیر 

به مروز زمان دستت میاد

مبارک باشه 

۵ هفته هنوووز اولشه

بی خوابی های شبانه

نفخ 

کمردرد 

سردرد 

وییااااااارررررر 

حالا حالا ها مونده

تا ۳ ماه اصلا قرص آهن نخور که رو بچه تاثیر بد میزاره

تا سه ماه فقط فولیک اسید بخور

بعد از ۴ ماه دکتر خودش بهت آهن و مولتی ویتامین میده..

ماه های بالتر نباس به پشت بخابی و باید به پهلو بخابی

الان اشکالی نداره اگه رعایت نکنی چون هنوز جنین تو لگنتهو خییییلی کوچیکه اما از الان تمرین کن به پهلو بخابی که عادت کنی

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهات و ابروهاتم  رنگ نکن دیگه تا آخر بارداریت 

و لوازم آرایش کم استفاده کن

همین

کار خاصی لازم نیس انجام بدی

یه دکتر زنانم انتخاب کن و برو پیشش خودش برات سونو قلب جنین مینویسه که زود نده استرس بگیری 

هفته ۸ انجام بده

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
2790
2778
2791
2779
2792