2777
2789

رفتم مشاوره ی مزاج شناسی گف مزاجت غلبه ی سودا هس و اون پکیج ک میخاست برام بده ماهی پونصد تومن بود و نتونستم بگیرم چخبرههه اخه فقط میخان محصولاتشونو بفروشن 😔کسی میدونه چیا بخورم مزاجم متعادل بشه تو نت سرچ کردم اونجور ک من متوجه شدم باید هیچی نخورم برم بمیرم دیگه

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برات یه ادرس کانال میفرستم ۹ تا لیست داره همه را مطالعه کن من رعایت میکردم واقعا عالیه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

قصد بارداری داری؟ماهی پونصد اوووه ...غلبه سودا بیشتر بخاطر مصرف سردیجاته نترس بمنم تو مشاوره تلفنی گفتن غلبه سودا داری منم ترسوندن من هنوز اقدام به بارداری دارم ...سعی کن سردیجات زیاد نخوری تو نت سرچ کنی میاره رژیم غذایی برای درمان غلبه سودا 

یکی از دوستای من طب سنتی کار میکنه کارشم عالیه تشخیص بیماری از روی زبان و مزاج شناسیشم که حرف نداره قیمت هربار نسخه نهایتا ۷۰ یا ۸۰ بشه اونم در ماه شایدم ۲ ماه یکبار بگه بیا پوست منو که با دو دوره درمان عالی کرد من پسوریازیس دارم متاسفانه😔 اما الان خوبه خوبم😊 بعضیا انصاف ندارن کدوم شهری عزیزم؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

من سرم سودا داره بهم سودابر داده ۷ هزار تومن خریدم😐یه دور کامل واسه بدنم دارو از تبریزیانم گرفتم کلا فکر کنم ۱۵۰ شد.

چه خبرهههه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اگه میشه واسه منم بفرست تشکر

🌷🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌷

ارشيو كامل از توضيحات درمان طب سنتي اسلام
👇👇👇
@Fallahiteb
ارشيو كامل از ليست ١١ صفحه اي و راهنمايي ومطالب تازه واردها
👇👇👇
@Fallahilist
ارشيو كامل از تمام پرسش و پاسخ شما اعضاء
👇👇👇
https://t.me/fallahi_noskheh
گروه تالارسلامت مختص به سوالات شما
👇👇👇
https://t.me/joinchat/AqrNGzwlpj-7G7e3Kyyicw
🌷🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌷

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
یکی از دوستای من طب سنتی کار میکنه کارشم عالیه تشخیص بیماری از روی زبان و مزاج شناسیشم که حرف نداره ...

تهرانم گلم ادرس دوستت رو میدی

برای زندگی همدیگر دعا کنیم