2777
2789
درجه چشم ات چند بود؟ من درجه چشمم دو و نیمه، اما بقیه میگن اونقدی زیاد نیس ک بخای عمل کنی

عمل خیلی خوبیه. اگه شماره چشمت ثابت شده یعنی نزدیک یک ساله زیاد نشده احتمال برگشت نیس. دو شب اول عمل سخته اونم شبا که وقتی بعد ۲ روز لنز رو بردارن تموم میشه

ببین این ک میگن ممکنه کلا بعدش تار ببینی الکیه؟ احتمالش خیلی کمه ن؟

تا حالا نشنیدم کسی برای همیشه تار ببینه همش حرف الکیه دکتر من با اطمینان کامل بهم گفت مشکلی پیش نمیاد 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اها خب خوبه بازم مدت عمل چقدره؟ میگن قرنیه را میتراشن حس بدی دارم بهش فک میکنم

10دیقه طول کشید، چشت بی‌حس میکنن حالیت نمیشه

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
مرسی عزیزم، پس اصلا نباید ارایش کنبم ن؟

یه ماه آرایش نکن برا پوستت هم خوبه ولی من دیروز و پریروز ریمل زدم 😆😆😆

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
تا حالا نشنیدم کسی برای همیشه تار ببینه همش حرف الکیه دکتر من با اطمینان کامل بهم گفت مشکلی پیش نمیا ...

ولی دکتر من گفت ممکنه عوارض داشته باشه، گفت از ۱۰۰ تا ۵ تا واسشون تاری چشم میمونه

داری شوخی میکنی؟😐

نه شوخی واسه چی ۳۱ خرداد لیزیک کردم

ولی دکتر من گفت ممکنه عوارض داشته باشه، گفت از ۱۰۰ تا ۵ تا واسشون تاری چشم میمونه

به من اینو نگفت البته من هرروز دیدم داره بهتر میشه چهار روز اول قشنگ از پشت یه لایه دود همه چیو میدیدم الان خیلی بهتر شده منکه فعلا راضی ام

بچه ها بیمارستان طرفه تهران خوبه واسه عمل؟

تهران ک عالیه دوست من حسینعلی شهریاری دکترش بود خیلی راضی بود

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
برگه دستورات بعدازعمل بهت ندادن؟

چرا دادن اون مراقبتها رو برای ۵ روز نوشته بودن خود دکتر دوبار بعداز اون ویزیت م کرده هربار یه چیزایی بهم میگه