2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی کجا عمل کردی؟ چقد مراقبت لازم داشت؟

یه هفته تو اتاق بودم روز هشتم از خونه رفتم بیرون فقط کافیه نور نخوره به چشات و قطره ها رو سروقت استفاده کنی 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
درجه چشم ات چند بود؟ من درجه چشمم دو و نیمه، اما بقیه میگن اونقدی زیاد نیس ک بخای عمل کنی

مال من یکیش دوو نیم یکیش دو و ۲۵ صدم بود ولی استیگماتش زیاد بود 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
مراقبت بعد عمل چه جوریه و چقدر طول میکشه

من الان دوماهه اصن آرایش چشم نداشتم حتی اطراف چشمم کرم نزدم باید رعایت کنی،، روز ب روز دیدت شفافتر میشه

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
ب منم گفتن ممکنه تاری باشه اما میترسم بمونه عوارضش

چند تا از اطرافیانم لیزیک کردن هیچکدوم مشکلی ندارن تاری دید هم موقتیه صددرصد رفع میشه 

اها مرسی دردش غیر قابل تحمله؟

ن عزیزم اگه قابل تحمل نبود من الا اینجا نبودم 😂😂،، باید طاقت بیاری 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️