2777
2789
عنوان

قول پدرشوهرم

312 بازدید | 22 پست

بچه ها همسرم برای پدرش کار میکنه و در حال حاضر ۵ سال از ازدواجمون میگذره و اونا سر حقوق خیلی اذیتمون کردن، این یک سال اخیر هم اوضاع کارشون خیلی بد شد ک بیشتر شرایط اقتصادی تاثیر گزار بود، همسرم تصمیم گرفت ک یه کاری رو شروع کنه، به ۵ میلیون نیاز داشت تا وسیله بخره، من با پدرشوهرم صحبت کردم و گفتن ک میدن ۵ تومن رو + ۲ میلیون کامل هم برای خرجی خونه ک بریزن توی حساب من، ۵ میلیون رو دادن اما واسه خرجی خونه هیچی، الان دو هفته میگذره و ندادن، فقط خورد خورد (صد تومن دویست تومن) ب شوهرم میدن، شوهرم چون هنوز اول کارشه و یه جورایی کار اموزه نمیتونه درامد داشته باشه، بنظرتون ب پدرشوهرم بگم چرا ۲ تومن رو نریخته یا نه؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه  اگه قراره کسی حرف بزنه، اون شوهرته .

به شوهرم ک گفتم برو بگو بهشون میگه تا همین الانش هم زیادی کمک کردن و نمیره بگه، میگم خب ب من قول دادن، میگه ب تو قول دادن ب من ک ندادن و خودت برو بگو 

اره بابا حوصله داری انقدر دخالت میکنی ولش کن بزار خودش بگه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

چه معنی داره عروس با خانواده سوهرش راجع به این چیزا حرف بزنه 

همسرت چکارست پس 

من خوشم نمیاد روتون به هم باز میشه

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع