pesarekhob مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 839 عنوان اینو میدونستید؟ 112 بازدید | 6 پست یه استقبال خوب و یه خسته نباشید و خداقوت واقعا خستگی بیرون رو از روی دوش مرد برمیداره و آغاز یک هم نشینی خوب خواهد بودبا# یه خسته نباشید به همسرتون هنگام ورود به خانه خستگی بیرونش رو در ببرید#خیلی موثره ﷽ 🌸🌸 🌸 آقا هستم🌸 🌸 🌸 صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند 1398/04/13 | 09:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رازبیشه60 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1042 از کرامات شیخ ما این بود ، که عسل خورد و گفت شیرین بود😊 دلواپسِ فرشته هام...🌠
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 از کرامات شیخ ما این بود ، که عسل خورد و گفت شیرین بود😊 ولی شیخ ما هنوزم اینچنین استعسل را میخورد و گوید شیرین است رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
rzvn عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4646 اینم میدونستید اگه مرد میخاد بیاد خونه بزنگه بگه خانوم اماده شو بریم خرید خستگی کارای خونه از دوش خانوم برداشته میشه😍😍 در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
pesarekhob مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 839 از کرامات شیخ ما این بود ، که عسل خورد و گفت شیرین بود😊 خوبه عمل میکنین ولی همه اینجوری نیستن ﷽ 🌸🌸 🌸 آقا هستم🌸 🌸 🌸 صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
pesarekhob مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 839 اینم میدونستید اگه مرد میخاد بیاد خونه بزنگه بگه خانوم اماده شو بریم خرید خستگی کارای خونه از دوش خا ... اون که بله ﷽ 🌸🌸 🌸 آقا هستم🌸 🌸 🌸 صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 منم علاوه براین بوسشم میکنم🤗😊تا خستگیش کاااااامل درره من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏