2777
2789
عنوان

ازدواج

317 بازدید | 18 پست

من دلم میخاد واقعا امسال ازدواج کنم.ولی اصلا  خواستگارای خوبی ندارم یکی از یکی داغونتر.اونایی هم که خوبن نمیشه.موندم چیکار کنم.دعا،توسل ،چله 

هیچی هم جواب نمیده.بردیم دیگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم توقع تو بیار پایین

چن سالته

وگرنه چن ساله دیگه همین خواستگار رم نیست

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
یکم توقع تو بیار پایین چن سالته وگرنه چن ساله دیگه همین خواستگار رم نیست

28.بخدا درحد خودم انتظار دارم تحصیلات لیسانس داشته باشه .خودم کارمندم حداقل یه شغل آبرومند داشته باشه .والا اونایی که میان دپیلم یا بیکار .خب چه جوری بهشون جواب مثبت بدم 

28.بخدا درحد خودم انتظار دارم تحصیلات لیسانس داشته باشه .خودم کارمندم حداقل یه شغل آبرومند داشته باش ...

دیپلم که خوبه

تو محل کارت آشنا شو

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
همکارام خانوم هستن

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس تاحالا خوندین؟

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
28.بخدا درحد خودم انتظار دارم تحصیلات لیسانس داشته باشه .خودم کارمندم حداقل یه شغل آبرومند داشته باش ...

سلام عزیزم 

ان شاالله عاقبت بخیر بشی 

ذکر سی هزار 

« أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ » بردار ان شاالله به مراد دلت میرسی 

خیلی میگن به شهید تورجی زاده هم متوسل بشی جواب میگیری 

شرایطتت چطوریه حجاب و ...

من یه پسر دایی دارم متولد 67 لیسانس معماری  پسر خوبیه میخواد فاصله سنیش زیاد نباشه  ولی شهرامون خیلی دوره از هم متاسفانه 😞

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
سلام عزیزم  ان شاالله عاقبت بخیر بشی  ذکر سی هزار  « أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَتُوبُ ...

من خودم چادری هستم خانوادم تقریبا سنتی و مذهبی .چهره ی معمولی دارم.و بازم ممنون بابت راهنمایی 

من خودم چادری هستم خانوادم تقریبا سنتی و مذهبی .چهره ی معمولی دارم.و بازم ممنون بابت راهنمایی 

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله بهترین ها واست اتفاق بیفته 

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...