2777
2789
پرستاری هم میشه؟؟؟

رشته مهم نیست. پیام نور ثبت نامیه. 

بعدم تو برو کنکور بده. ان شاء الله که خودت قبولی. 

اینو از من گوش کن. فقط سؤالی رو جواب بده که صد درصد مطمئنی حتی 90 درصدم بود جواب نده. چون ممکنه تو همون صد در صد ها هم اشتباه کنی. 

هر سؤالیو که میخوای تو پاسخنامه وارد کنی برای خودت بخونش مثلا وقتی سؤال بیست گزینه ی جیم درسته بگو بیست جیم،. بیست جیم. ایجوری برای وارد کردن تو پاسخ نامه اشتباه نمیکنی. چون ممکنه وسطا پنج سؤال رو جا بندازی. اون وقت  اگه جواب بیست رو تو نوزده پر کنی تمام جوابات غلط میشه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشته مهم نیست. پیام نور ثبت نامیه.  بعدم تو برو کنکور بده. ان شاء الله که خوات قبولی.  ا ...

عزیزم پرستاری پیام نور نداره بعدم الان 75 درصد رشته ها بدون کنکوره استارتر واسه رشته های خوب میپرسن که رتبه زیر 15هزار میخاد.وگرنه اون رشته هایی که میگین و پیام نور اینا استرس نداره برگه سفیدم میشه داد

اسی پرستاری فقط دولتی و آزاد داره حداقل ترازت باید 7500 بشه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
عزیزم پرستاری پیام نور نداره بعدم الان 75 درصد رشته ها بدون کنکوره استارتر واسه رشته های خوب میپرسن ...

نا امیدی خوب نیست. من که میگم ان شاء الله خودش قبوله. امتحانش که ضرر نداره. 

نده

یا اگه میری مزاحم بقیه نشو 

اروم و بی سر و صدا تکون نخور و بعد بیا بیرون 

ولی خب نرو واسه چی میخولی بری

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

به نظرم رفتنت بهتر از نرفتن ،،،فکر کنم الان همه مجاز برای انتخاب رشته میشن ،،،فقط اونایی که صد درصد مطمینی درست بزن ولی هر رشته ای و.. رو انتخاب نکنی

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊
نده یا اگه میری مزاحم بقیه نشو  اروم و بی سر و صدا تکون نخور و بعد بیا بیرون  ولی خب نر ...

شما وسواس فکری داری....تا کجا رو بیهوده فکر کردی که من میرم مزاحم کسی میشم....خود درگیری داری هاااا