2777
2789
عنوان

التماس دعا☹

83 بازدید | 16 پست

میخوام آماده شم کم کم میخوام برم سرجلسه ی کنکور☹

نتونستم بخونم...درحد امتحانات نهایی خوندم،بعدش نشد...😢

دوستان یه صلوات مهمونم کنید شاید بشه قبول بشم...😔

ان شاءالله سال تحصیلی آینده من دانشجوی پردیس بنت الهدی صدر بوشهر باشم❤

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

انشاالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره و بهترینها اتفاق بیفته برات. منم برات ی ایه الکرسی میخونم

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشین براتون آیت الکرسی  می خونم لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم دعا کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

برات بهترینا رو آرزو میکنم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ان شاء الله که خدا کمکت کنه عزیزم و به آرزوهات برسی گلم❤❤❤واست ۵ تا صلوات فرستادم، موفق باشی عزیزم👍 ...

مرسی عزیزدلم❤

انشاالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره و بهترینها اتفاق بیفته برات. منم برات ی ایه الکرسی میخونم

ممنون گلم لطف کردی😍

موفق باشین براتون آیت الکرسی  می خونم لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم دعا کنین

مرسی عزیزدلم

چشم❤

مرسی عزیزدلم چشم❤

چشم و تنون سلامت .حالا خوب دادین😉

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

چشم و تنون سلامت .حالا خوب دادین😉

قربونت

تا جایی که میتونستم و در توانم بود جواب دادم عزیزم😅🙈

ان شاءالله که نتیجه ش خوب باشه😊

قربونت  تا جایی که میتونستم و در توانم بود جواب دادم عزیزم😅🙈 ان شاءالله که نتیجه ش خوب باشه ...

الهی موفق باشی🌷🌷🌷🌷