2777
2789
عنوان

داریم میریم قم😊

660 بازدید | 80 پست

امروز خیلی دلم گرفته بود بعدظهر خوابیدم ک شاید بهترشم ولی وقتی بیدارشدم حالم خیلی بدتر شده بود سرشب شوهرم گف پاشو بریم بیرون یخورده بگردیم حالت بهترشه , خلاصه تا رفتیم بیرون رو دیوارای شهر کلی برگه اعلام کاروان های زیارتی زده بودن ک منو شوهرم تک تکشون و نگا میکردیم و راجبشون حرف میزدیم و شوهرم گف باید برنامه ریزی کنم بریم سفر تا حسابی حال جفتمون رو براه بشه وقتی برگشتیم خونه باز دلم گرف خودمم نمیدونم چم بود با یه اهنگ قدیمی ک ازش خاطره اوایل ازدواجمون برام یاداور شد دلم پر شد و بی اختیار گریه کردم شوهرمم بنده خدا چیزی نگف سرشو انداخت پایین و ناراحت شد

یهو بابام زنگ زد ب شوهرم گف بیایید بریم قم , با منم صحبت کرد و روز دختر و تبریک گف

من و شوهرم خیلی خوشحال شدیم از اینکه خدا حواسش ب دل بنده هاش هست , حضرت معصومه طلبید تا بریم زیارتش  

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جااان😍به به🤗 ایشالله به سلامت برین و برگردین واسه همه نی نی سایتیا هم دعا کن گلم

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
عزیزززم خوش بگذره ، التماس دعا

محتاجیم ب دعا گلم😊

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
ای جااان😍به به🤗 ایشالله به سلامت برین و برگردین واسه همه نی نی سایتیا هم دعا کن گلم

حتما عزیزم چشم

خدا پشت و پناهتون. التماس دعا...و امضام یادت نره لطفا

چشم عزیزم