2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

129 بازدید | 12 پست

حس میکنم خیلی تنهام و همیشه هم تنها بودم با اینکه با یه نفر دوستم..حس میکنم هیچکس دوسم نداره😔

دوس پسرم اوایل آشناییمون گفته بود یه دختر رو دوس داشته ولی نشده ک بهش برسه و گفت چشماش خیلی قشنگ بود خیلی..

امشب یاد اون حرفش افتادم دلم برا خودم میسوزه..هیچوقت هیچکس بهم نگفت صورت یا قیافم یا چشمام قشنگه😢😔هیچوقت هیچکس ازم تعریف نکرد‌😢

در من انگار کسی، در پی انکار من است...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره از امشب همین تصمیمو گرفتم جون شوهرم گفت اگه دوباره رو مخت راه رفت خودم وامیستم تو روش

خوبه حداقل یه نفر پشتت هست حمایتت میکنه..دلت بهش گرمه

از بس با حرفش زندگیمو جهنم کرده

اون یه بیمار روانیه افراد بیمار همیشه اطرافیان خودشون رو آزار میدن واز  این کار لذت میبرن.محل سگ بهش نده

اون یه بیمار روانیه افراد بیمار همیشه اطرافیان خودشون رو آزار میدن واز  این کار لذت میبرن.محل س ...

واقعا بیماره ولی خب زندگی بایه روانی رو زندگیه منم خیلی اثر گذاشته اره از ازار من لذت میبره میفهمم

واقعا بیماره ولی خب زندگی بایه روانی رو زندگیه منم خیلی اثر گذاشته اره از ازار من لذت میبره میفهمم

نزدیک هم زندگی میکنید خانواده شوهرت طرفدارشن؟