2777
2789
عنوان

یه مشورت میدین؟

447 بازدید | 54 پست

میشه پیشنهاد بدید؟چطور میشه دل یه پسر رو برد؟یکیو میخوام که همبازی بچگیمه ولی ۱۰ ساله همدیگرو ندیدیم حالا تو اینستا چت میکنیم چیکار کنم خودش پیشنهاد بده؟بدجور دلمو برده😁

خدایا شکرت

یکم دیگه چت کن پیشنهادو میده  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم میشه اگه فهمیدی ب منم بگی لطفاااااااا

ان شاء الله ک بهم برسین

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏

مدام از خاطرات بچگی مشترکان براش تعریف کن 😏

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز