2777
2789
عنوان

عروسی

292 بازدید | 17 پست

فردا شب عروسی دعوتیم

برای خودم یه ماکسی بلند دوختم که از کمر باز میشه 

یقه قایقی هست

با استینهای پفکی که زیر استر داره وروش تور اکلیلی مشکی

خود لباس هم مشکی هست

یه کمربند طلایی داره

پایین کار هم پنل طلایی کار کردم(البته هنوز پنل ها رو ندوختم ان شاالله تا ساعتی دیگر میدوزم)

تو تنم خیلی خوش حالت وامیسه

با یه روسری قرمز که فیت مشکی میزنه

منظورم اینه ست مشکی قرمز هست

قصدم این هست روسری سر داشته باشم

و جلوی مو رو فقط کار کنم

بنظرتون با این سبک لباس چه نوع ارایشی مناسب هست؟ زیاد هم نمیخوام جلف باشم

ممنون میشم پیشنهاداتتون روبگید

کاش عکس لباستو میذاشتی. اصلا نمی تونم تصور کنم شکلشو

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه ارایش ساده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هیچ جوره نتونستم تصور کنم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز