2777
2789
عنوان

#چالش ترک اعتیاد به اینترنت# شب دوم

145 بازدید | 12 پست

سلام خانمای گل و هنرمند، امروز من یه ساعت با نت بودم. البته اونم بیشتر گفتگو با یه دوست بود و یه کمی هم نی نی سایت. باقی روز فارغ از نت بودم. خوشالم.  

شما چی کردید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین البته در صورتی کارتون ارزشمنده ک وقتتون رو به نحوی بهتر بگذرونید 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
چي كار كنم تنهام از صبح تا غروب

اخه تو نت میتونی سرچ کنی عزیزم امواج خیلی ضرر داره مخصوصا رو مغز جنین میتونی این مدت بافندگی یاد بگیری یا هر کار هنری دیگ ای تو خونه واسه نی نیت چیزای خوشگل درست کنی یا فیلم و سریال های خارجی یا ایرانی شوهرت یا خودت دانلودکنید بریزید تو فلش و با تلویزیون نگاه کن که استفاده از گوشی کمترکنی یا کتابای رمان و... از کتابخونه بگیر بخون