2821
2789
عنوان

کیک کاکاعویی

111 بازدید | 15 پست

سلام  میخوام کیک کأکو ـٔی درست کنم  از این پودر اماده ها 

تو قابلمه درست کنم 

میشه چقدر طول میکشه 

حتما باید شیر داشته باشد 

؟؟؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

پودر اماده؟

بجای شیر میتونی اب بزنی .

توقابلمه زیرش خیلییی کم باشه بین ۴۵ تا۶۰دقیقه .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آماده ها رو نمیدونم

فک کنم دستورشو روش نوشته، بله توی قابلمه تفلون میشه

اگه کیک خونگی میخوای بهت کامل بگم 😉

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙

آره تو قابلمه میشه، به جای شیر هم می تونی آب بریزی 

زیرش هم باید 45 دقیقه با حرارت خیلی کم باشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

مگه برنجه تو قابلمه؟!

من که ندیدم عزیزم جالب بود همه دیدن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بیا برو توروحت 😂😂تویه پلیدی که فقط الان قصدت اب کردن دل بقیست

نه بخدا بار اولمه دارم با پودر اماده  درست کنم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

نه بخدا بار اولمه دارم با پودر اماده  درست کنم

عشقم با پودر اماده کاری نداره‌

توقابلمه زیرشو کم میکنی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عشقم با پودر اماده کاری نداره‌ توقابلمه زیرشو کم میکنی؟

زیرش شعله پخش کن میذاری با حرارت متوسط

منم همیشه تو فر میدارم اما زیاد دیدم تو قابلمه درست کردن تو دستورایی که دیدم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
زیرش شعله پخش کن میذاری با حرارت متوسط منم همیشه تو فر میدارم اما زیاد دیدم تو قابلمه درست کردن تو ...

آهان مرسی عزیزم

منم خودم تو پلوپز درست میکنم عالی هم میشه 

شاید دفعه بعد تو قابلمه درست کنم ☺️

آهان مرسی عزیزم منم خودم تو پلوپز درست میکنم عالی هم میشه  شاید دفعه بعد تو قابلمه درست ...

منم میخوام چند روز دیگه برای اولین بار اماحان کنم😄

دم کنی هم باید بزاری و زمان پختش بیشتر از یه ساعته

زود سرشو برندار

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌