2777
2789
عنوان

عشق اول

90 بازدید | 7 پست

من الان 29 سالمه و مجردم هنوز.چندین سال پیش که 19 سالم بود یکی همکلاسی هام عاشقم شد خیلی عشقش شدید بود من زیاد دوسش نداشتم ولی همین جور باهاش بودم هم من هم اون اولین جنس مخالف زندگی هم بودیم 3 سال در ارتباط بودیم ولی من خیلی شیطون بودم و اون همچنان عاشقم بود .من اون موقع ها بچه بودم فقط به خاطر این که کچل بود ازش خوشم نمیومد بعد 3 سال ی خواستگار واسم اومد و من همکلاسیمو ولش کردم و رفتم با خواستگارم اشنا بشم ک ضربه بدی بهش خورد و داغون شد من و خواستگارم ب توافق نرسیدیم و همه چی تموم شد اون باز برگشت ولی من همچنان دوسش نداشتم ولی اون هنوز عاشقم بود و ارتباطم و قطع کردم باهاش.الان بعد 10 سال هنوز مجرد و تو اینستا پیدام کرده و برگشته به نظرتون چیکار کنم جوابش بدم یا نه؟حس میکنم دوسش دارم فقط ب خاطر ظهارش ک کچل بود و هم قد خودم نمیخاستمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته از نظر من آدمی که یه بار از یکی نارو خورده دوباره بهش اعتماد میکنه و بهش فرصت میده شخصیت جالبی ...

فقط عشق همچین قدرتی داره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

اگه دوسش نداشتی چرا سه سال با احساساتش بازی کردی بنظرم اگه دوسش داشتی کله ی کچلشم برات جذاب بود اگه از رو تنهایی داری فک میکنی که باهاش باشی بیخیالش شو

مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب
اگه دوسش نداشتی چرا سه سال با احساساتش بازی کردی بنظرم اگه دوسش داشتی کله ی کچلشم برات جذاب بود اگه ...

دقیقا

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت