2777
2789
عنوان

اضطراب و ترس

226 بازدید | 24 پست

کیا اضطراب و فوبیا داشتن با چه قرصی رفع شد راهنماییم کنید دعاتون میکنم یه عمر....خودم البته میرم دکتر ولی خواستم نتیجه بقیه رو بدونم

😍توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شبایی ک امتحان دارم اکثرا تا ۶ و ۷صبح خوابم نمیبره و کل روز بداخلاقم و سردرد دادم دیگ واقعا دارم دیوونه میشم تازه ۱ ساله ک اینطور شدم بنظرتون روانشناس میتونه بهم کمک کنه؟

علائمت چیه

با هیچی خوشحال نمیشم با هیچی ها،هروز استرس دارم یه اتفاق میافته،هر کاریو میخوام شروع کنم‌سریع میگم نمیشه نمیتونم‌ کلا میترسم از اون‌کار ،احساس میکنم‌آینده ندارم هیچی نمیشم آخر،کاری مبخوام بکنم دستم عرق میکنه ونمیتونم‌تمرکز داسته باشم‌ 

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
من شبایی ک امتحان دارم اکثرا تا ۶ و ۷صبح خوابم نمیبره و کل روز بداخلاقم و سردرد دادم دیگ واقعا دارم ...

من واس کنکور اینطور بودم ولی واس امتحانای معمولی نه. اره حتما بهت کمک میکنه روانشناس

من واس کنکور اینطور بودم ولی واس امتحانای معمولی نه. اره حتما بهت کمک میکنه روانشناس

تازه سال دیگ هم کنکور دارم از همین الان قلبم داره میاد تو دهنم فکر کنم واسه کنکور برم تو کما🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐

من قبلا اضطراب داشتم تو خونه نمیتونستم بمونم بی قرار بودم میرفتم بیرون بازم بی قرار بودم میخواستم بیام خونه

تو دلم اشوب بود حال بدی بود همش فکرای بد تو سرم بود قرص کلرودیازپوکساید که ارام بخش ملایمیه خوردم خوب شدم خدا رو شکر ولی دوران بدی بود

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
تازه سال دیگ هم کنکور دارم از همین الان قلبم داره میاد تو دهنم فکر کنم واسه کنکور برم تو کما🤦‍♀️🤦‍ ...

برو حتما مشاوره. چون موقع کنکور خیلی اذیت میشی و خدای نکرده زحمتات هدر میره

شمت بیشتر علائم افسردگی داری. 

نمیدونم‌چیکار کنم‌از داروم میترسم ،میترسم اثر بدی داشته باشه بعدها،اینجام‌هیچکی رو نمیشناسم برم دکتر

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته