2777
2789

بله بستگی به طرفت داره من یازده ساله ازدواج کردم و سه تا جاری دارم که با هر سه رابطم خیلی خوبه احوال همو میپرسیم کمکی از دستمون بربیاد انجام میدیم دور هم جمع میشیم بگو بخند ولی فقط با یکیشون رفیقم و مثل دوست صمیمی میمونه برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ته ته تهش خدا نکنه یبار دعواتون بشه .

آخ آخ منو گفتی😐😂😁😆البته من از اولش هم باهاش در حد سلام و علیک و یه گفتگوی معمولی و کم بودیم بعدش پاشو از گلیمش درازتر کرد آخرش دعوامون شد😂😑وای به حال اونی که با جاری اش هم صمیمی و تهش به دعوا میرسه 🤤🤣

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

اگه پیشش غیبت خانواده ی شوهر رو نکنی میشه رابطه ی خوبی داشت..

گرچند بقول مادرم همیشه یه ضرب المثل میگه ک دوتا جاری رو نمیشه تو یه قبر گذاشت ولی دوتا هوو میشه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آره من خودم با جاریم خوبم ولی اصل مشکلی که همیشه بین جاری هاهست فرق گذاشتن خانواده شوهره بیندوتا خوا ...

گل گفتی...

من با جاریم چند ساله سعی میکردم دوست باشم ازم کوچکتره ولی دیدم نه تنها بهم بی احترام میکنه بلکه بشدت اهل سو استفادس😡

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ن.هرچقدرهم صمیمی بشی با ی دعوای ساده جیکو پوکتو میرزه روآب

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟