2777
2789
عنوان

ینی شام میمونن؟

580 بازدید | 62 پست

جاریم زنگ زد گفت ما میخایم بریم ازمایشگاه میشه دخترم بیاد پیشت گفتم اشکال نداره بیاد ی ۴۰ دقیقه پیش رفتن گفت دو ساعت دیگه میایم حالا سوال  من اینکه باید من شام‌درست کنم ؟میان اینجا ؟چون حالم بده و باردارم یکم سختمه 

خدایا گاهی نگاهی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من میشنوی آب گوشت بزار.راحت ترین و آسوده ترین غذا برای بار دار

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

درست نکن

اومد از دروغ یه تعارفی کن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
کاش تعارف میکردی ببینی مزه دهنشون چیه  از این تعارف مسخره ها

خب من اصلا ندیدم آیفونو زدن رفتم تو راه پله دیدم دخترش میاد بالا گفتم پ بابات اینا رفتن گفت اره اسنپ گرفتن رفتن 

خدایا گاهی نگاهی...