2777
2789

من قبلا استفاده کردم نتیجه نگرفتم،دوره استفاده از این قرص حداقل شش ماهه تا بخواد تاثیرشو بذاره،عزیزم اگه پریودات تنظیم نیست بهتره بری دکتر و علت اصلیشو پیدا کنی

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا استفاده کردم نتیجه نگرفتم،دوره استفاده از این قرص حداقل شش ماهه تا بخواد تاثیرشو بذاره،عزیزم ...

دکتر رفتم کیست داشتم عمل کردم هنوزم بعد از یکسال پریودم نامنظمه 

بعضی وقتها 2 ماه فاصله میفته

دکتر رفتم کیست داشتم عمل کردم هنوزم بعد از یکسال پریودم نامنظمه  بعضی وقتها 2 ماه فاصله میفته

منم قبلا اینجور بودم،فهمیدم کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان،بعد این داروهارو میخوردم روم تاثیری نداشت چون هورمونام بهم ریخته بود

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
منم قبلا اینجور بودم،فهمیدم کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان،بعد این داروهارو میخوردم روم تاثیری ...

من هیچ مشکلی ندارم 

کل آزمایشهای هورمونی و دادم تیروئیدم ندارم فکر کنم بیشتر جنبه ی ارثی باشه 

من قرص پروژسترون مصرف کردم برای تنظیم و مشکلی هم برای بارداری نداشتم باهاش وقتی فهمیدم باردارم دیگه ...

معذرت میخوام یعنی حین مصرف قرص پروژسترون باردار شدی؟منم مصرف میکنم اما یکی از دوستان گفت این قرص باعث جلوگیری میشه و تا میخوری باردار نمیشی

خدایا شکرت
معذرت میخوام یعنی حین مصرف قرص پروژسترون باردار شدی؟منم مصرف میکنم اما یکی از دوستان گفت این قرص باع ...

اره عزیزم من میخوردم و اون ماه منتظر پریودی بودم که نشدم ازمایش دادم گفتن بارداری

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙