2789
عنوان

نظری؟پیشنهادی؟

230 بازدید | 31 پست

سلام شانس قشنگ من باید غددلنفی ام دقیقا تو تابستون به دئودورانت و مام و بادی اسپلش واکنش نشون بده و ملتهب بشه نمیدونم چه کار کنم.هر روز حموم میرم گاهی هم در روز دوبار اما خوب مسلما تو روزای گرم تابستونی بخصوص با باشگاه و فعالیت بدنی کافی نیست شما راه حلی سراغ دارین که ضد تعریق باشه؟چند نوع دئودورانت دیگه رو هم امتحان کردم به همشون واکنش نشون دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیر بغلت ورم کرده؟

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
من شنیدم زیر بغلو لیزر میکنن دیگه بوی عرق نمیده

نه مشکل الان بوش نیست حس بدیه که تعریق به ادم میده چون تعریق در یه حد کاملا نیازه بدنه و نباید جلوش گرفته بشه اما خوب تو تابستون زیاد میشه 

عطاریا یه چیزایی دارن قدیمیا به جا مام میزدن بهش میگن مرده سنگ 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
کرم زیربغلم امتحان کردی؟ تو اینستا یه کلیپ بود ارد ذرت و روغن نارگیل و جوش شیرین قاطی کرد بعنوان ما ...

نه من همش از مام و دئودارانت استفاده میکردم ولی خب جدیدا واکنش داده قبلا اکی بود.میشه دستورش رو بگی؟بدتر نمیشه؟