2777
2789
خواهش میکنم بر چه اساسی گفتن آی بی دی؟! آبی دی یه بیماری خود ایمن محسوب میشه که سلول های مخاط روده ...

شما از کجا ای بی دی را فهمیدین؟؟ من تو عمل اپاندیس گفتن ۳۰_۴۰ سانت روده ملتهب. ولی قبل از اون اصلا علامت آزار دهنده نداشتم. فقط اجابت مزاج اذیت میشدم. 

منم هم IBD دارم هم PSC

الان ٣٥ سالم هست. علائم من تقريبا از ١٧ سالگي خودشو نشون داد. دلپيچه هاي شديد داشتم و موقع اجابت مزاج دفع خون داشتم. اولش ميرفتم پيش يه متخصص گوارش . منو فرستاد آزمايش خون، توي آزمايش خون آنزيم هاي كبديم هم خيلي بالا بود ، ولي متاسفانه اون دكتر متخصص اصلا تشخيص نميداد من بيماريم چيه! يه سري دارو بهم داد كه اثر نداشت و من همچنان دلپيچه و دفع خون داشتم. بعد از اون هم پيش چندتا متخصص ديگه رفتم ولي اونها هم تشخيص نميدادن.... خلاصه تا جايي پيش رفتم كه ديگه داشتم كم كم كنترل مدفوع امو از دست ميدادم، تا اينكه تصميم گرفتيم برم پيش يه فوق تخصص كه دكتر مرتضي خطيبيان رو بهمون معرفي كردن و ايشون فقط با يكبار ويزيت بيماري منو تشخيص دادن و الان حدودا ١٥ سال هست كه تحت نظر ايشون هستم و با مصرف داروها بيماريم كاملا كنترل شده ولي خب تعداد قرص هاي زيادي مصرف ميكنم . روزي ٣ تا كپسول اورسوفار ٣ تا كپسول مزالوور يه دونه آزاتيوپرين و نصف قرص پردنيزولون ٥ ميلي گرم + قرص كلسيم و فوليك اسيد

مصرف اين همه قرص هرروز برام خيلي آزار دهنده بود ولي خوب ديگه عادت كردم. ميگن بني آدم بني عادته..... ولي خدارو شكر ميكنم كه بيماريم كنترل شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش درمانی داشت.... کاش ریشه کن میشد... کاش هرگز نبود.... کاش به عمرم اسمشو نشنیده بودم...

سلام عزیزم پیامتون رو دیدم منم عزیز ترین کسم دچارش شده شما چیکار کردید؟؟؟درمانی دکتری چیزی اگه میدونید به من بگید

سلام عزیزم.اگه برای بهبود و درمان IBD , IBS چیزی بدون خطر و عوارض می خوای پروبیوتیک مصرف کن .اما نه هر جایی بگیری باید مطمین باشه.نوع باکتری هاش فرق می کنه.من عضو پیجی هستم که گواهی ثبت اختراع پروبیوتیک بومی تولیدی خودشون را دارند.چون میکروبیوم روده در اقلیم های مختلف فرق می کنه باید پروبیوتیک کشور خودمون مصرف بشه.خیلی از اونایی که در محصولات لبنی سوپری ها و داروخانه ها موجوده وارداتیه و خیلی اثر گذار نیست.اینا متخصص صنایع غذایی هستندو دکترن.از شیر شتر و محصولات تخمیری لبنی کشور خودمون پروبیوتیک بومی و طیب تولید میکنن. اگه خواستی می تونی از اینجا همه خواص و استفادشو ببینی . کلمه نوربیتا را سرچ کن توی گوگل یا تلگرام مییاره nourbita

میتونی توی سایت های خارجی و مقاله ها هم اثر پروبیوتیک را روی IBD , IBS سرچ کنی .اگه بخوای مشاوره مستقیما از اون خانم دکتر صنایع غذایی که گفتم بگیری  میتونی به صورت رایگان باهاشون در تماس باشی با شماره 09395441751.خیلی کمکت میکنن.دوستم IBD داشت معجزه آسا خوب شد.

سلام عزیزم.اگه برای بهبود و درمان IBD , IBS چیزی بدون خطر و عوارض می خوای پروبیوتیک مصرف کن .اما نه هر جایی بگیری باید مطمین باشه.نوع باکتری هاش فرق می کنه.من عضو پیجی هستم که گواهی ثبت اختراع پروبیوتیک بومی تولیدی خودشون را دارند.چون میکروبیوم روده در اقلیم های مختلف فرق می کنه باید پروبیوتیک کشور خودمون مصرف بشه.خیلی از اونایی که در محصولات لبنی سوپری ها و داروخانه ها موجوده وارداتیه و خیلی اثر گذار نیست.اینا متخصص صنایع غذایی هستندو دکترن.از شیر شتر و محصولات تخمیری لبنی کشور خودمون پروبیوتیک بومی و طیب تولید میکنن. اگه خواستی می تونی از اینجا همه خواص و استفادشو ببینی . کلمه نوربیتا را سرچ کن توی گوگل یا تلگرام مییاره nourbita

میتونی توی سایت های خارجی و مقاله ها هم اثر پروبیوتیک را روی IBD , IBS سرچ کنی .اگه بخوای مشاوره مستقیما از اون خانم دکتر صنایع غذایی که گفتم بگیری  میتونی به صورت رایگان باهاشون در تماس باشی با شماره 09395441751.خیلی کمکت میکنن.دوستم IBD داشت معجزه آسا خوب شد.