2777
2789
عنوان

عروسی جاریمه

840 بازدید | 36 پست

سلام واسه عروسی لباس بلند گرفتم واسه حنابندون موندم چی بخرم 20سالمه میخواستم کت سارافون بخرم ولی قیمت ها بالاست منم باردارم و هزینه ها زیاد شده درضما استراحت هستم و قرار نیست برقصم اینا.حالا به نظرتون یه لباس عروسکی استین دار خوشگل بخرم بده؟حتما باید کت سارافون یا لباس شب بلند بخرم؟ لطفا راهنمایی کنید عصر میرم دکتر شاید از اونجا رفتم بازار

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی شومیزم بپوشید حله

کسی از باردار انتظار عجیب غریب نداره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

قرار بود بوم ارایشگاه.ولی چون استراحت داد دکتر و فقط میرم میشینم و نمی رقصم.میخوام ارایشگاه نرم .به نظرتون بد میشه.اینم بگم جاری بزرگم و خواهر شوهرم ندارم و در نتیجه تو چشمم

ی شومیزم بپوشید حله کسی از باردار انتظار عجیب غریب نداره

واقعا شوهرم میگه هر چی میخوای بخریم.ولی من دلم میسوزه اخه لکه بینی دارم و کلی پول داروهام میشه

قرار بود بوم ارایشگاه.ولی چون استراحت داد دکتر و فقط میرم میشینم و نمی رقصم.میخوام ارایشگاه نرم .به ...

وای حامله باشی بیشتر باید به خودت برسی حتما ارایشگاهتو برو لباس بخر

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟