2777
2789

من دوستم گرفته

اولا که از نظر ظاهری عکسشو سرچ کن ببین 

ولی خب ویروسش تا ابد تو بدنت هست و خوب نمیشه فقط از نظر ظاهری میتونی درمانش کنی و هرکسی باهات ارتباط داشته باشه میگیره

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دارم اول ی دونه بود فک نمیکردم چیزی باشه ولی الان 4تا شده مث گردی کوچیک کوچیک فقط خارش دارم. دکتر نرفتم چندروزه ب پنبه سرکه سیب میزنم میزارم میمونه روش انگار داره بهتر میشه

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
من دارم اول ی دونه بود فک نمیکردم چیزی باشه ولی الان 4تا شده مث گردی کوچیک کوچیک فقط خارش دارم. دکتر ...

مطمئنی زگیله؟ برو دنبال درمان سرسری نگیرش در دراز مدت خیلی خطرناک میشه اگه درمان نکنی

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

من دارم اول ی دونه بود فک نمیکردم چیزی باشه ولی الان 4تا شده مث گردی کوچیک کوچیک فقط خارش دارم. دکتر ...

خب برو دکتر بنده خدا

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
مطمئنی زگیله؟ برو دنبال درمان سرسری نگیرش در دراز مدت خیلی خطرناک میشه اگه درمان نکنی

ب دکتر جراح داخلی توضیح دادم گفت هموروئید ی شیاف داد فقط

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
من دوستم گرفته اولا که از نظر ظاهری عکسشو سرچ کن ببین  ولی خب ویروسش تا ابد تو بدنت هست و خوب ...

نه عزیزم نترسونش . من خودم تا الان ۵.۶ تا دکتر رفتم چون زیگیل ندارم اما ویروسشو دارم . همه دکترا میگن دفع میشه بین ۸ ماه تا ۲ سال که بستگی به نوعش داره نوع های کمخطر زودتر و نوع های پر خطر دیر تر فقط نوع ۱۶ و ۱۸ هم خطرناکه و نوع ۱۶ از همه سخت تر از بدن میره. سیستم ایمنی رو باید بالا برد و یه رژیم ۲۷ روزه هست که بدن رو پاکسازی میکنه یکی از کاریرا گرقته بود و دفع کرده بود و گذاشته تو امضاش رژیمو .

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
نه عزیزم نترسونش . من خودم تا الان ۵.۶ تا دکتر رفتم چون زیگیل ندارم اما ویروسشو دارم . همه دکترا میگ ...

دقیق نمیدونم من 

فقط دوستم گفت اینطوریه 

البته با سیر خود زائده شو درمان کرد ولی میگفت همیشه تو بدنش هست

مرسی بابت اطلاعات

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
دقیق نمیدونم من  فقط دوستم گفت اینطوریه  البته با سیر خود زائده شو درمان کرد ولی میگفت ه ...

باید ازمایش بدی اولین کار و ببینی چه نوعیه . ولی سیستم ایمنی خودش دفع میکنه . اینکه میگن دفع نمیشه چون زن و شوهر باهم میگیرن و باهمم باید درمان کنن وگرنه هی بهم پاس میدن و دفع نمیشه. وگرنه دفع میشه با رعایت یه نکاتی . اگه دوستتونم مدت طولانیه که زگیل نزده یعنی دفع کرده . ❤👍 ایشالا همیشه سلامت باشی

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍