2821
2789
عنوان

بچه بد

800 بازدید | 7 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز کمکم‌کنید

پسرم ۵سالشه خیلی خیلی خیلی بد دهن شده 

اصلا ب حرفم گوش نمیده

قبل ازب دنیا امدن دخترم خیلی بهتر بود توده روزه اول زایمانم همش رفت توکوچه بازی کرد الان اصلانمیتونم‌کنترلش کنم حرف بد میزنه ورد زبونش شده لال شو گم شو

پیش خانواده شوهرم‌واقعاخجالت میکشم تروخدا هرکی میدونه چطوری رفتارکنم‌ک درست بشه بهم کمک‌کنه

😢😢😢😢😢😢

براش وقت بذار 

نذار بچه بره تو کوچه😐 ، بذارش کلاس ،باشگاه ، توخونه براش فیلم های موردعلاقه اش رو بذار

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اول اینکه بچه بد نداریم گلم کار بد و خوب داریم خب؟؟هیچی باید حسابی باهاش کار کنی خیلی با صبوری تو جیه کنی بگی من دوستت دارم اما چون این حرفو میزنی ازت ناراحت میشم این طرز حرف زدنتو دوس ندارم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتي حرف بد ميزنه بي توجهي كننه اينكه عكس العمل نشون بدي و كتك بزني 

بعدم باهاش صحبت كن بهش بگو عزيزم اين كلمات زشته من دوس دارم تو پسر مودبي باشي پسر خوشگلم ميدونم مودبي اينام اتفاقي از دهنت درومده و ديگه نميگي تا مامان خوشحال بشه ازين حرفا خيليم بهش محبت كن

كلاس بزارش كه وقت تو كوچه رفتن نداشته باشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز