۷۳۷۳samin مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 787 عنوان حسابداری 226 بازدید | 9 پست دوستان کسی اینجا دوره های حسابداری رفته ببینه ک بعدش هم رفته باشه سر کار ؟؟؟؟ 1398/04/12 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۳۷۳samin مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 787 من راضی بودی؟؟رشته دانشگاهیت چی بود؟؟و چ قدر هزینت شد؟
مری_ف عضویت: 1391/11/28 تعداد پست: 1005 راضی بودی؟؟ رشته دانشگاهیت چی بود؟؟ و چ قدر هزینت شد؟ بله خيليمديريت خوندمدوره جامع حسابداري مجتمع فني تهرانو رفتم٢/٥ سال ٩٤ هزينه ش شد جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
۷۳۷۳samin مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 787 بله خيلي مديريت خوندم دوره جامع حسابداري مجتمع فني تهرانو رفتم ٢/٥ سال ٩٤ هزينه ش شد منم مدیریت صنعتی خوندممیخام برم دوره ببینم میترسم یاد ک گرفتم کار پیدا نکنم
مری_ف عضویت: 1391/11/28 تعداد پست: 1005 منم مدیریت صنعتی خوندم میخام برم دوره ببینم میترسم یاد ک گرفتم کار پیدا نکنم برا حسابداري هميشه كار هستدوره رو برو شك نكن جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
۷۳۷۳samin مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 787 برا حسابداري هميشه كار هست دوره رو برو شك نكن بنظرت فقط نرم افزار برم یا از پایه برماخهههه ی سری از مطالب ها رو ک دانشگاه پاس کردیم مثل بستن حساب و حقوق و دستمزد و آینا رو
مری_ف عضویت: 1391/11/28 تعداد پست: 1005 بنظرت فقط نرم افزار برم یا از پایه برم اخهههه ی سری از مطالب ها رو ک دانشگاه پاس کردیم مثل ب ... خيلي خوبه ك تا حدي بلديپس نميخواد از پايه بريصنعتي واحداي حسابداريش زيادهدوره متوسط رو به پيشرفته برونرم افزارم همكاران ياد بگير جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
fateme1703 عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 3018 دوتا دختر خاله هام فوق دارنآخرش کار گیرشون نیومد رفتن دوره حسابداری چندماهه گذروندن الان بعنوان حسابدار میرن سرکار واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
hesabjam عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 142 منم درصددم برم از بس که این رشته بازارش خوبه در ضمن نرم افزارهای هلو تدبیر سپیدار و همکاران الان تو بورسن. موفق باشی این سایت هم در مورد حسابداری و حسابرسیه اگه به اطلاعات مالی علاقه داری یه سر بزن.http://www.hesabjam.ir