2777
2789
عنوان

تقاص

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست
خب دوستم باید بره درخواست بده ک مهریشو بگیره دیگ در صورتی ک مرد هم همینو میگه  میگه برو درخواس ...

نههه.زن نباید بره درخواست طلاق بده که.باید بره درخواست مهریه بده.اینا فرق دارن.

توروخدا بهش بگو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون دیگ میگه یا بمون و تحمل کن کارا و اذیتای منو یا برو اقدام کن همینی ک هست

بگو در خواست طلاق نده مهرشو بذار اجرا دمار از روزگار مرتیکه در بیاره 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
دختره انقد خل نباشه بگه مهریه ام رو بده تا برم اونم دهنش بسته میشه اگرم مشد بره مهرشو بذاره به اجرا

بحث خلی نیست میگه مهرمو بده ک برم میگه بشین تا بیاد مهرت!یعنی ندارم اونقدری ک میخوای

بگو بره مهریشو اجرا بذاره هر چقدم اذیتش کرد فقط مهریشو اجرا بذاره بگه من طلاق نمیخوام 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

نه من ندیدم تقاص پس بده

منم ۷ نامزد بودم تا اوضاع ایشون خوب بشه

عقد کردیم بعد عقد بهم خورد اتفاقا اونم به من گفت حوصله دادگاههای ایران رو ندارم خودت درخواست طلاق بده ۶ ماه التماس و صبر بعدش وقتی دیدم ایران نیست درخواست نفقه و بعد مهریه کردم با گرفتن حکمش طلاق غیابی گرفتم

نه حق و حقوقی نه مهریه ای

الان ازدواج کرده و بچه اش به دنیا امده

اتفاقا فردا تولد حضرت معصومه سالگرد عقد و طلاقم هست همه ایران خوشحال و من ماتم زده

تقاصی ندیدم من

خودم مجردم

چون بعد اون هر خواستگاری داشتم میگفتی لابد عیبی داشتی بهت دستم نزده

شوهره خیلی پدرسوختس.میدونه اگه زن درخواست طلاق بده خیلی از حق و حقوقش کم میشه. بهش بگو اصلاااا زیرب ...

آره یه مدت هم خیلی اذیتش کرد حتی خورد و خوراکش رو 1 ماهی برید و شرایط رو سخت کرد ک بره درخواست بده

بعدم چه قدر دوستت خودشو بی ارزش میکنه اگه تو این زندگی بمونه

عزیزم بی ارزش نمیکنه ولی زورش میاد با مهریه ای ک شوهرش تعیین کنه جدا شه چرا مرد نره درخواست بده و اون خودشو بندازع تو راه دادگاه؟؟