2777
2789
عنوان

لیزر دایود

528 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

پوستم روشنه.یه جلسه دایود رفتم بیکینی و زیر بغلم خیلی بهتر شده ولی دست و پام نه

خواهرمم همینو کامل رفته الان که دورش تموم شده دوباره مثل روز اول شده موهاش

بنظرتون ادامه بدم؟الکس خیلی گرونه اونو نمیتونم برم

من shr رفتم موهای صورتم سفید شد   

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

خواهرت با همین دستگاهی ک تو رفتی انجام داده؟؟...

خب اگه اون دوره شو کامل رفته و جواب نگرفته ک تو نرو دیگه

ادم از یجا دوبار نیش نمیخوره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نصف الکس رفتم نصف shr حیف پول واسه دومیه پولاتو جمع کن فقط الکس برو

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

من با دایود میرم راضی ام اما دوره شو هنوز تموم نکردم...

خدا نکنه برگرده

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
خواهرت با همین دستگاهی ک تو رفتی انجام داده؟؟... خب اگه اون دوره شو کامل رفته و جواب نگرفته ک تو ...

اره همونو کامل نرفته4جلسه رفته میگه اولش میریخت الان کامل مثل روز اول شده