2777
2789
عنوان

لیزر دایود

518 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

پوستم روشنه.یه جلسه دایود رفتم بیکینی و زیر بغلم خیلی بهتر شده ولی دست و پام نه

خواهرمم همینو کامل رفته الان که دورش تموم شده دوباره مثل روز اول شده موهاش

بنظرتون ادامه بدم؟الکس خیلی گرونه اونو نمیتونم برم

من shr رفتم موهای صورتم سفید شد   

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

خواهرت با همین دستگاهی ک تو رفتی انجام داده؟؟...

خب اگه اون دوره شو کامل رفته و جواب نگرفته ک تو نرو دیگه

ادم از یجا دوبار نیش نمیخوره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نصف الکس رفتم نصف shr حیف پول واسه دومیه پولاتو جمع کن فقط الکس برو

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

من با دایود میرم راضی ام اما دوره شو هنوز تموم نکردم...

خدا نکنه برگرده

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
خواهرت با همین دستگاهی ک تو رفتی انجام داده؟؟... خب اگه اون دوره شو کامل رفته و جواب نگرفته ک تو ...

اره همونو کامل نرفته4جلسه رفته میگه اولش میریخت الان کامل مثل روز اول شده

منم دایود میرفتم وقتی ول کردم بدتر از روز اولش شده بود، بعد ک الکس رفتم بهم گف چون دایود استفاده کردی شاید جواب قطعی نگیری

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز