2777
2789
عنوان

جشن روز دختر

1493 بازدید | 31 پست

خانما من ۲ تا دخترگلی دارم

که میخوام فردا براشون جشن بگیرم

با دخترای فامیل و دوستان که دعوت کردم

میشن ۹ تا دختر بچه ۵ تا ۱۷ ساله

به نظرتون هدیه براشون چی بخرم؟؟؟

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

خوشبحالشون منم کادو میخام😭😭شوهررررر بدددددددد 

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گیره و کش مو فانتزی! 

لاک

گوشواره و گردنبند

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چندرنگ لاک خوشگل😍

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
گلسر .تاپ.زیورآلات.پاپوش

مرسی  گلسر  به ذهنم نرسیده بود

پاپوش  شماره پاهاشون نمیدونم  دو دل بودم

خوشبحالشون منم کادو میخام😭😭شوهررررر بدددددددد 

شماها روز زن هم کادو میگیرید الان هم کادو میخوایین😐😀

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
گیره و کش مو فانتزی!  لاک گوشواره و گردنبند

امروز عصری باید  برم بازار   واقعا  چند تا فکر  بهتر از یه فکر😘