2777
2789
عنوان

برای درمان انگل روزه گرفتن خوبه؟😑

714 بازدید | 16 پست

هر چی قرص مبدازول میخورم خوب نمیشم

خیلی ببخشید معقدم همش خارش داره

نظافت شخصی هم خیلی رعایت میکنم همیشه حموم دستمام لباسام پتو ملافه تمیزه 

ولی نمیدونم چرا از شرشون راحت نمیشم😑

عزیزم میخوای با گرسنگی دادن بهشون از بین برن😁😁😁بلخشید ولی جالب بود نظرت ،برو دکتر ازمایش بده مطمئن شدی انگله یه دوره دارو استفاده میکنی راحت میشه خیلی بهداشت رو رعایت کن شستن دستشویی شستن دستها و جدا شستن لباسهای زیر از لباسهای دیگران چون مسریه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یکی انگل میگیره تو خونه همه باید با هم قرص مصرف کنن

اینو دکتر تشخیص میده من همسرم یه دوره مبتلا شد ولی من دارو استفاده نکردم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

عزیزم قرصی داره که همه تون باید بخورید تا خوب بشید

3 روز میخوری 4 روز نمیخوری باز 3 روز میخوری اینجوری بود فکر کنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم تشخیصی در کار نیست که مثلا ازت آزمایش بگیره

من داداش کوچیکم اینجور شده بود بردن دکتر قرص داده بود همه بخورن و گفته بود از آب هست

آب شیر نخورید آب جوشیده ی سرد شده بخورید

نه آزمایشی نه هیچی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

پدر من توبهداشت بود هر دوره قرص میدادن میگفتن تو خونواده همه همزمان مصرف کنید،دلیلشم سرویس بهداشتی مشترک ...حتی زمانی که انگل نداشتن هم هرچند وقت یبار میگفتن باید مصرف کنید

همون قرص خوردم ولی بی فایده بوده

دکتر گفته بود اگه خوب نشدید باز بخرید و مصرف کنید

مصرفش ضرر نداره این دوره ی درمان رو تا زمانی که خوب بشید ادامه بدید