اصلا لیزر نکن اگر کردی دیگه تکرار نکن من معتقدم که خیلی نباید دستکاری کنی ولی کرم خوب و لوسیون یا کرم پودر یا هر چیز دیگه ای ولی مالش بشه روی پوست عوارض نداشته باشه من هربکس که هم کرم و هم لوسیون شستشوی صورتش و گرفتم خیلی راضیم دارم کم کم محصولات دیگه هم ازش می گیرم که جدیدا شامپو بدنش و گرفتم
من خواهرم برای زانوهاش بردم پیش دکتر خیلی وضعش خراب بود ولی دکتر گفت لیزر خوب نیست اگر یک سلول نهفته داشته باشه فعال می شه و خطر زیادی داره من پیشنهاد می دم کرم یا لوسیون های موضعی استفاده کنید من این دو تا رو خیلی پیشنهاد دارم خیلی عالی بود بخدا هر کی منو می بینه میگه که چقدر پوستم خوب شده
من اصلا از لیزر خاطره خوبی ندارم خیلی ها بهم گفتند برم لیزر ولی عوارض شو دیدم و خیلی خوشم نمی آد خدا شکر این لوسیون و کرم هربکس خیلی برای پوستم خوب بوده و همش دارم همینو استفاده می کنم روز به روز هم دارم بهتر می شم
چه عوارضی داره یعنی ارزششو نداره برای صورت؟آخه من صورتم موهش پره و مشکی دوست داشتم انجام بدم😔شما ان ...
پر صورتت حتما ژنتیکی هست و یا مامانت یا بابات پر مو هستند من یکی از دوستام لیزر کرد و خیلی صورتش خراب شده دیگه هم نمی تونه کاری کنه بنظرم کرم و لوسیون خیلی بهتر از تزریق و لیزر من که اینا رو استفاده کردم و خیلی هام دارند استفاده می کنند خوب بوده ولی اگر خودت چیز بهتری سراغ داری مصرف کن
شما از کدوم شهر هستید ؟ این لوسیون اینا رو از کجا گرفتید ؟
عزیزم من دکترم بهم پیشنهاد داد دفعه اول ولی دیگه رفتم توی اینترنت سایتش و پیدا کردم و دیگه توی سایت سفارش می دم تلفن هم داره که بتونی تماس بگیری بزنی همه چیزاش برات می آد
شما کدوم شهرید؟؟؟؟ من همه ی مشهد و گشتم نتونستم مارک هربکس لوسیون شستشوی صورتشو پیدا کنم😢 ترمیم کن ...
من با سعید بوربور موافقم خیلی خوبه لوسیون و کرم و دکتر بهم داد ولی از انموقع می رم توی سایت خرید می کنم توی نت بزن پیدا می کنی الان توی اینترنت همه چیز راحت پیدا میشه تازه پیج اینستا هم داره HERBEX بزنی توی اینستا برات می اد