2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز به تمام اینا میخندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم تا قبل ماه رمضون اره ولی بعد از اون زیاد نخوندم .

تلاشتو کردی

بیشتر تلاش کن و سخت نگیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تو تاپیکای قبلیت خوندم مشاورت روحیتو خراب کرده

عزیزم به اندازه تلاشت مزدتو میگیری شکککک نکن اصلا خدا قطعااا تلاشتو دیده

90درصد اونایی ک ازاول مهر یا تابستون شروع کردن واسه درس خوندم اخراش دیگه نمیکشن ک بخونن خسته میشن اصلا سه ماه اخره 

شمام نگران نباش خوبه سال دومیو با جوش اشنایی داری دیگه تازه نیست برات جلسه ی کنکور

قبلش وضو بگیر پرانول بخور ک یکم اضطرابت کم شه

از هیچیییی نترس خدا حواسش بهت هست😉

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
تو تاپیکای قبلیت خوندم مشاورت روحیتو خراب کرده عزیزم به اندازه تلاشت مزدتو میگیری شکککک نکن اصلا خد ...

ممنونم بابت راهنماییت .واسم دعا کن .الان کتابامو جلوم گذاشتم و دارم گریه میکنم‌

ممنونم بابت راهنماییت .واسم دعا کن .الان کتابامو جلوم گذاشتم و دارم گریه میکنم‌

نکن اینکارو با خودت عزیزم الان امروز بشین کنکورای سالایه قبلو حل کن ببین نباید همه رو درست بزنی ها حالا غلط داشتی یا نتونستی حلش کنی اصلاااا مشکلی نداره ولی کامل بررسی کن سوالارو اگه تجربی هستی کنکور ریاضی ک برگزار شد عمومیاشو و شیمیو کامل بررسی کن

روز اخرم بزنو برقص اصلاااا نخون ک استرس میگیری

سر جلسه کنکور حتما امام زمانو در نظر بگیر 14تا صلوات برس ببین خیییلی جواب میده حتی اگه مذهبیم نیستی اینکارو بکن توکل کن به خدا خدا هیچوقت نمیزاره حق کسی پای مال شه

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏

گریه نداره ک امروز فصلای مهم هر درسی رو تورق سریع کن روزنامه وار بخون خیلی چیزا یادت میاد.فردام دوتا کنکور سال اخرو بزن و تحلیل کن و از ته دلت توکل بخدا کن.منم دقیقا عین توام

مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته انجام میدم همچنین تدریس خصوصی و نیمه خصوصی تمامی دروس ریاضی وفیزیک تمامی مقاطع رو انجام میدم اگه خودتون یا دوستاتون خواستید درخدمتم

محل تدریس و مشاوره:تهران استادمعین

آیدی تلگرامم:mohamadi_t@

مثل منی من سال سوممه هیچی نخوندم

من تدریس خصوصی و نیمه خصوصی تمامی دروس ریاضی وفیزیک تمامی مقاطع و تمامی پایه ها رو انجام میدم همچنین مشاوره تحصیلی و مشاوره انتخاب رشته کنکور هم انجام میدم خواستید درخدمتم

محل تدریس ومشاوره:تهران استادمعین

آیدی تلگرام:mohamadi_t@